Setelah hampir dekat nak 4 tahun menghidupkan samadirik.com, terpaksa juak aku mengubah haluan perjalanan samadirik.com tok.

Dari sebuah website yang aku usahakan untuk molah promo business-business kecik urang Sarawak, dah tiba masanya aku ngembak Samadirik tok ke sigek level yang lebih tinggi dari apa yang dipolah sebelum tok.

Lebih banyak kandungan yang perlu diketengahkan dalam samadirik.com, kerana rasanya toklah tempat terbaik untuk aku kelakar hal yang aku polah, hal yang aku tauk dan juak berkongsi rezeki lah mun ada.

Samadirik.com ada sentimental value untuk aku. walau mcm ne pun untuk aku keluar jauh dari samadirik.com, rasanya mostly jalan nya akan nuju balit aku ke sitok.

samadirik.com, tok classic.

asalsarawak.jpg