Molah video pakey apps dalam handphone antara benda baru yang ingin aku coba untuk explore dengan lebih mendalam, selain penggunaan Software yang mudah di download dr internet.

Dolok video dipolah perlukan Komputer yang power.

Tapi, kinek tok handphone pun dah mampu molah nya. Inshaa Allah akan encoba untuk bergerak ke sia juak lah.

Selain ya, kinek tok aku terperasan juak aku minat nk makey wide-lens cameras mcm action cam dan wide angle lens dlm handphone.

kelak la kita nanggar macam ne. akan dishare juak dgn kita urg.

camera event live settings
Photo by Donald Tong on Pexels.com